Новини
Україна
Васильків
Новини світу
ПроХОРОШЕ

1000 школярів України можуть взяти участь у проекті «Книга добра»



Учні старших класів шкіл України мають змогу взяти участь у міжнародному соціальному проекті «Книга Добра», який мандрує світом та вже об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою – відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах.

Проект реалізовується за підтримки Міністра Закордонних Справ України Павла Клімкіна, Міністерства закордонних справ Естонії, Посольства Естонії в Україні, Міністерства людських ресурсів Угорщини, Посольства Угорщини в Україні, з благословення Кардинала, верховного архієпископа Києво-Галицького Любомира Гузара . Участь у створенні «Книги Добра» взяли більше 500 тисяч дітей та дорослих з усіх куточків України. 350 переможців попередніх етапів міжнародного соціального проекту «Книга добра» мали змогу бути в складі української делегації та передавати примірники Книги в найбільші бібліотеки світу. Унікальний примірник «Книга Добра» вже зберігається у бібліотеці Ватикану, Туреччини, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та України.

На Васильківщині зазначений проект нещодавно презентував неповторний Ironman із Броварів – Олег Іваненко, який відвідав Путрівський НВК та розповів школярам, як стати юними послами добра і миру.

1000 школярів України можуть взяти участь у проекті «Книга добра»

Зокрема, щоб долучитися до «Книги Добра», потрібно активно проводити заходи, які безпосередньо пов’язані із цим міжнародним соціальним проектом:

  • читати та аналізувати історії Добра в школах, позакласних гуртках, будинках творчості і т.д.;
  • пропагувати Добро: проводити різноманітні флешмоби із використанням історій із Книги Добра;
  • створювати відеоролики, мультфільми, блоги і т.д.;
  • організовувати художні виставки із використанням історій із Книги Добра;
  • театралізувати історії із Книги Добра та інше.

Під час проведення заходів обов’язково використовувати символіку проекту «Книга Добра». Брати участь можна як одноосібно, так і колективно.

Результати виконаних робіт необхідно надсилати у відео та фотозвітах на електронну адресу: knygadobra50@gmail.com

Представники Благодійного Фонду «Чисті Серцем» та редакційна рада на чолі із Марією Матіос будуть обирати найактивніших кандидатів для мандрівок із Книгою Добра у найвідоміші бібліотеки світу.
Вже влітку посли добра відправляться в подорож разом із Книгою Добра. Адже до кінця цього року заплановано передати Книгу у 15 країн світу за участю 1 000 дітей та 200 дорослих (активні учасники конкурсу, керівники гуртків, вчителі шкіл, вихователі дошкільних навчальних закладів і т.д). Крім того, найактивніші учасники отримають цікаві подарунки: друковану Книгу Добра із автографами організаторів проекту; листівки та інші подарунки.

За детальнішою інформацією звертайтеся до представників БФ «Чисті Серцем» за номером телефону +380 (50) 433 98 18.

&t=7s

Джерело: Книга Добра